97025-65

97025-65

Dagens vill ha: Klänning av Pringle

Ny mobil

Working nine to four..Cyklade ner på stan och tog en fika med massa folks, blev påmind igen om denna omtalade framtid! Men så kom jag på mig själv, nu är det bara 24x7 timmar kvar tills jag och mina kära vänner är bosatta i Barcelona. Och det är framtid och nuet om något. Känns så surrealistiskt, men så underbart! Ringde farmor ett långt samtal, just för att jag vet hur mycket hon uppskattar att jag ringer henne. Nu ska jag till stallet med min papa, hör av mig här imorn (börjar bli duktig på att uppdatera mig!)Tja!


Middag

Gårdagens eftermiddag tillbringades i stallet med städning. Har sålt hästen nu till en tjej från Sigtuna, så städade ur boxen osv. Känns lite tomt nu när man vet att man sålt hästen, men samtidigt så finns det inget som hindrar en om man vill resa eller göra någonting på annat håll. Det var orsaken till att jag sålde, att man inte vill känna sig låst om man vill iväg. Har kvar alla grejer som transport, sadel mm. Om det nu skulle vara så att man tar upp det igen, kan det vara bra att ha. En stor passion som ligger varmt om hjärtat är svår att bara släppa. Kommer säkerligen återvända till den en dag, det är bara en tidsfråga! 

Kvällen tillbringades hemma hos Bella i Oxelösund. Det blev middag med vin, god mat och trevligt sällskap. Jag, jozzi, sofia och linnet tog oss ut på cykel (40min), vilket jag förvånades av mig själv att vi även tog oss hem på klockan sen natt.


No matter

97025-62

"no matter which way you go
no matter which way you stay
you're out of my mind, out of my mind
out of my mind, out of my mind
I was walking with a ghost
I said please, please don't insist
I was walking with a ghost
I said please, please don't insist
no matter which way you go
no matter which way you stay
you're out of my mind, out of my mind
out of my mind, out of my mind
I was walking with a ghost
I was walking with a ghost

out of my mind(I say please), out of my mind
out of my mind(I say please), out of my mind"


En del av versen

Gårdagen bjöd på en lång visit på hårsalong, satt i frisörstolen från fyra på em till klockan halv åtta. Pjuu! Maria, frisören snackade en hel del, fick gratisprodukter och en väska. Riktigt schysst brud, men blev lagom trött efter cirka fyra timmars visit. Efter hårsalongen cyklade jag hem till jozzi, började förlira lite. Våran förfest fick besök av Bergis och Erik. Bjöd även dit josse och några till som ramlade in. Gick senare ut på krogen. Jag drog hem rätt tidigt eftersom jag skulle gå modevisning dagen efter.

Nu kom jag nyss hem från modevisningen. Helt slut, gick upp klockan sju efter en sömnlös natt. Kanske kommer slänga upp bilder från visningen, det återstår att se! Heejråå!


Dagens musik

97025-45

Just nu är David Ford the shit!
För att han gör otroligt vacker musik som helt enkelt gör dagen!
Härlig musik som gör livet lättare, precis som bra musik ska.
Sån typ av musikkvalité är man skyldig att ge en hyllning!

Dagens låt State Of The Union- David Ford

Bad day

97025-43

Alla dagar är inte bra dagar!15 days

Klockan står på 07.30 då larmet stängs av! Jag ligger och drar mig, bestämmer mig för en lång dusch, lite för lång för att få gott om tid. Går upp till köket, sätter mig med handuken i håret och läser framsidan till dagstidningen "Alliansen fick segern i natt" samtidigt som jag dricker mitt allt för varma te. Känner oron över segern, men, men vi får väl se hur det kommer gå för Sverige..Gör mig i ordning, hoppar i ett par jeans och letar besatt efter någon schysst tröja men hittar ingen. Vill köpa nytt, men har inte råd just nu. Måste spara mina pengar till flytten. Efter ett hastigt beslut, tar jag ett linne och drar över nån sjal och stänger dörren. Cyklar ner till körskolan för en körlektion vid 8.30, efteråt bestämde jag mig flitigt att ta mig igenom några körprogram. Gör övningsproven ända in på lunchen. Blev förvånad att jag orkade sitta så länge. Tar mig hemmåt för en lunch för att sedan möta en make-up artist som ska sminka mig på modevisningen på lördag. Efter det mötte jag emma för en kaffe, som snart flyttar till Lund!  Köper present åt Lelle som fyller år idag, drar hem och käkar middag för att sedan gå på kalas. Efter kalaset tar jag en kvällspromenad med jozzi och emma h.  Cyklar ensam hemmåt i mörkret belyst av gatulamporna som ger ljus åt dom ödsliga gatorna. Imorn blir första dagen på mitt nya jobb, kommer dock inte vara så länge pga att vi snart åker. Bara 15 dagar kvar nu Barcelona! Göjnatt!


En utekväll

HOLYSHIT, igår bjöds det på en riktig utekväll på Stockholms gator vid Norrmalm. Tog pendeltåget från Gnesta till Tumba, kändes kontigt att sitta på bussen till Gnesta, det var inte igår, fick lite flashbacks. Vid väntan på pendeln gick jag in på Gnestas Konsum och köpte mig några öl och sen lite nybakat bröd åt Julia och Alexandra. Vi började förfesta med min Uppsala sprit, smakade skit men den väckte oss till liv. Hade sjukt jäkla roligt! Drog sedan vidare till Nalen, dansade..fortsatte..dansandet på Ace, Mango. Var full, Julia också! Träffade okänt folk, bla. två riktigt trevliga tjejer. Drunknade i en pojkes ögon, en vacker pojke/man. Svårt att definera det där, om man ska kalla honom pojke, kille eller man. Han var 23, tycker att ordet man låter för gammalt, pojke för litet och kille tycker jag låter fett fult. Hångel. Klockan tickade stängning. Jag, Julia och Alexandra tog varandra i armkrok och gick mot bussen för att åka hemmåt. Tack för en riktigt trevlig kväll tjejer!     


På Båten

97025-42

I torsdags kväll var vi på jozzis båt, det var jag, jozzi, emma och bella. Vi gjorde i ordning lite ( för mycket) käk, det blev smålandsrulle utan småland. Vi åt utan småland, vindruvor, kex med ost och drack vin. Snackade om allt och inget in på småtimmarna, riktigt trevlans. MKAY, CHIOO!

Uppdatering

Lite uppdatering. Är dålig på det, men ska försöka bättra mig. Vi drar tillbaka klockan till förra veckan, orkar inte mer än så. Torsdagen förra veckan åkte jag till Stockholm med Bella, vi åkte till Stocholm Horse Show på Solvalla där det var hopptävlingar hela helgen. Torsdagen och fredagen bestod av kallt, blåsigt och regnigt väder, men det spelade inte så stor roll för vi hade det trevligt ändå. Vi steg upp klockan sex och kom hem runt åtta på kvällen. Jag och Bella bodde hos Linda på Kungsholmstorg. Vi kollade filmen Buddy, en norsk rätt schysst rulle faktiskt.

Lördgen började med att vi tog tunnelbanan i stallkläderna för att bege oss mot Solvalla klockan mycket tidigt. Denna dag var vädret soligt och varmt. På eftermiddagen drog jag in mot staden igen, för att möta upp min kära vän Julia. Gjorde ett besök i hennes och Alexandras nya, alldeles egna lägenhet. Kvällen började med trevligt prat och mycket skratt  vid köksbordet om allt möjligt. Då Alexandra kommit hem från jobbet började vi göra oss i ordning för kvällen. Vi disskuterade om vilka ställen som var aktuella för kvällen. Jag hade några vänner som skulle dra till tanto, king kong och sen ace, men vi kunde inte bestämma oss. Debaser lockade mig en hel del, men så var det, det här med åldern och pengar. Eftersom vi alla tre var jäkligt panka, så fick vi välja de billiga alternativen. Så det slutade med att vi köpte oss lite rus på Nivå 22 och sen drog vidare mot Ace där vi stannade tills stället stängde. Då vi kom hem till Julia och Alexandra blev det lite käk, och sen sov jag gott efter att ha varit uppe i 24 timmar, huuu!

Söndagen började med att jag vaknade upp i Julias säng i Tumba, får ett samtal av Bella som befinner sig på tävlingsplatsen. Jag kliver upp, hinner inte göra så mkt mer än att ta på mig en tröja och ett par byxor, säga hejdå och bege mig. Jag släpar med mig min tunga väska som innehåller både ridkläder och "vanliga kläder"  +skor. Går på tunnelbanan och åker mot Solna Centrum, därifrån ska jag ta en buss mot Solvalla. Som visade sig vara rätt problematiskt, vilket jag inte trodde från början. Jag kliver på rätt buss, men chaförren talar om att hans buss inte går mot Solvalla. Jag får vänta i en halvtimme på buss 112 som han föreslagit, då bussen slutligen kommit säger chaffören att han inte åker förbi "något Solvalla". Linda ringer mig och säger att 119 är rätt, alltså den bussen jag tog från början. Får vänta i ytterliggare en halvtimme. Fyfan vad jag var förbannad! Då bussen kommer kliver jag på, går förbi utan att  visa lappen som gått ut, sätter mig ner och bara längtar tills bussen tagit mig dit jag ska. Sen efter tävlingarna på söndagen åker vi hem till Nyköping. Min kropp skrev efter sömn den kvällen, har nog aldrig sovit så gott som den natten!

97025-4197025-40


Hösten år tvåtusensex

Klockan slår september det börjar klia i fingrarna. Då är det dags att börja göra något nytt. Då är det dags att köpa ny almanacka och ny garderob. Precis som när man laddade med nytt pennfodral, skolväska och bänkpapper. Det där att man startar på nytt på hösten, börjar ny klass, nytt jobb eller som jag och tre vänner reser iväg. Ut med det gamla in med det nya- för att ta till en sliten klyscha. Jag tycker att det är en riktigt skön känsla. Jag och mina tre vänner åker till barchelona om fyra veckor, en lägenhet står och väntar på oss där nere, biljetterna är bokade och vi är pepp som FAN! Chioo bella Spanien...