Spanska Cv

Sitter och skriver cv, ska borja soka jobb har nere nu efter alla spanska studier!

Idag har jag, sofia, jozzi, fia och joanna suttit i hamnen och myst med picknick. Vi satt pa bryggan med en varmande spansk november sol, drack cava och kakade kex med fetaost och vindruvor. Joanna flyttar hem till Sverige imorgon, till Alvsjo, men bara over en manad som tur ar. Far forsoka klara oss utan henne tills hon kommer tillbaka. Ikvall blir det antingen party-/myskvall for joanna! Chiooo guapos!

Sitter med linne i November

Det ar sen fredag eftermiddag jag sitter pa bryggan vid Barcloneta, har utsikt mot berget Montijc dar solen just nu haller pa att ga ner. De for mig exotiska palmerna, det kristallklara vattnet, de vackra byggnader och den varmande solen charmar in mig i ett nystan precis lika mycket som forr. Fick mitt cetrifikat fran skolan i fredags vilket firades senare under kvallen.
 
Forfesten borjade hos Joanna och Sofia sen drog i stort sett hela forfesten till Dansatoria, en klubb som ar i en lyxvilla pa ett berg. Inget intrade dar inte, Nickolas fixar som alltid. Vi var Nicholas, ,Rodde, (tva skona snubbar fran Malmo), jag, sofia, jozzi och linnet. Patrisio dok upp,(han snackar jamt italienska med sin farsa). David dok upp fran ingenstans, blev skitpaff nar han kom med Roz och ganget. Festen holl igang, vi drog vidare med taxin till Nickolas och deras lagenhet och hade efterfest, var nagra till folk men dom minns jag inte namnet pa.  

Lordagen blev en kvall pa Chamrock med gang. Sen efter det drog jag, Gustav och Johan (Tva skona rocksnubbar fran norrland) till en privatfest pa Plaza Real.

Nu ar det mindre an en manad kvar till jul, kanns ratt skumt nar man befinner sig har nere. Sitter i linne i November. Men vi har stallt fram en ljusstake tillsammans med massor av ljus for att bilda nagonslags julstamning. Aven staden har gjort sitt basta med ljusbelysning bland annat langs La Ramla, men aven de ovriga promenadstroken. Vi har det valdigt mysigt om kvallarna. Brukar sitta och dricka gott och sma ata pa var balkong med massor av tanda ljus, sjyssta kuddar och god musik. Aven om det blir riktigt morkt om kvallarna kommer aldrig spanien lyckas fa fram den nostalgiska julstamningen som brukar krypa fram hemma i Sverige.

Jag kommer fira jul i Sverige! Kommer hem over drygt en vecka till julfirande i Are med skidakning, sen tillbaka till varmen igen!

Hasta luego!

Miercoles

Vaknade klockan halv atta, var ratt trott efter garddagens middagsbjudning, kakade frukost, kladde pa mig och tog den vanliga promenaden till skolan langs La Rambla, forbi Catalonya till gatan Carrer de Bruc dar skolan ligger. Pa vagen mots man av vackra duvor som i flock alltid letar efter nagot atbart, av stressade business snubbar, tiggare, vackra byggnader...Otroligt vackert omrade! Genom horlurarna strommar min blandning mellan sjyssta latar jag lagt in pa telefonen till spansk radio. Marc horde av sig under dagen, en skadespelare fran London som jag traffat har nere. Han ar en sjysst prick, som manga andra har nere! Satter mig ner sa fort jag kommer fram till skolan pga traningverken fran gardagens joggingrunda langs stranden. Det ar otroligt fint att springa langs stranden med stjarnhimmel, den fina kvallsbelysningen och en lysnade mane. Korde lite situps ocksa, ni som kanner mig undrar val hur jag mar.Hehe. Men har ar det faktiskt riktigt harligt att ta en joggingrunda. Ikvall ska jag traffa Julien och nagra vanner till honom, vilket ska bli mycket trevligt! Hade finfint! Pusshej!

Nagra fa ord fran neverland

Livet lever mer an val har nere. Dom senaste dagarna har ingredienserna varit av basta kvalite! Jag alskar livet, mar battre an bast! Julien, Malic, Piijer ar mina finaste killkompisar har nere. Alla ar fran Paris! Deras charmiga franskbrytande engelska och deras narvaro es moy bien! Julien ager en fransk skateaffar, medan Malic sysslar med musikvideos och Piijer gar i skolan i Paris. Nu ar bade Malic och Piijer hemma i Paris for jobb och skola! Som tur ar iallafall Julien kvar! Aker kanske over till Paris for en visit, skulle vara grymt eftersom jkag inte varit dar. Vi har nu alla fyra hangt i en vecka och haft riktigt skont hang. Allt fran chilla i Juliens skateaffar med film, till sena utekvallar, till hang med nagra polare till dom, till graffitimalning med sjysstaste konstnar. I torsdags hade vi avskedsfest for Malic hemma hos Julien. Julien bor i en lagenhet med tre vaningar och hogst upp ar det en terass som ar grymt mysig om kvallarna da stjarnorna och den vackra spanska himmlen entrar for kvallen. Och igar hade vi avskedfest for Piijer. Det hande en insident da, Hannes en svensk kille hade en skateboard utanfor puben vi suttit pa, sen lanade en fransk grabb den. Hannes blev forbannad att han hade snott hans skateboard, vilket han inte hade gjort. Det blev varsta fajten, Hannes fick en stor blatira och ramblade omkull flera ganger. Om inte min van Julien hade gatt emallan hade det slutat mycket varre. Att fajtas har ar LIVSFARLIGT! Julien berattade att om inte det hade varit hans van han hade slagits med, hade han riskerat livet. Sa Hannes har nog lart sig att han inte ska braka om vem som ska fa leka med den blaa spaden nasta gang. 

Julien kanner manga har nere sa jag blir uppskriven pa gastlistan pa alla schyssta klubbar. Sa han kan skriva upp mig och vanner jag vill ta med mig, det ar bara att saga till. Som i forgar hade han skrivit upp mig med 15 pers, OM jag skulle hort av mig, fast vi dok aldrig upp. Har har man alltid nagot att gora, det finns sa mycket roligt att man aldrig blir matt. Har lever jag i nagon slags overklighet, i ett Neverland. Allt gar inte att skriva ner i ord, for jag hittar inte orden. Men det hander mycket har nere, som jag aldrig kommer hinna skriva har tyvarr.

Nu har vi tva inneoende tjejer, en fran stockholm och en fran goteborg. Riktigt goa tjejer, Sofia och Joanna. Dom har nu bott hos oss tillfalligt i vart vardagsrum. Vi bor nu sex tjejer i var lagenhet som inte ar storre an tva rum och kok! Ikvall far vi se vad som erbjud, kanske drar alla vi som bor tillsammans till Gustav, Johan och Petter (nagra svenska killar) pa pizzakvall med film, vi far se.. annars lar man kanske hitta pa nagot sjysst pa annat hall, vem vet, vi far se!

Denna vecka ar oforglomlig!

(Liksom allt annat har nere!)