I love it!

Mycket hander har i Barcelona, for mycket for att hitta ord till allt! Traffar mycket schysst folk fran olika stallen, gar ut pa schyssta klubbar och staden lever mer an val!

Har festar man tidigast elva och kommer hem runt sex, sju pa morgonen! Schyssta klubbar har ar bla. Fellini, Sugar bar, City Hall osv osv..Finns sa mycket har att man aldrig behovar kanna hungern! Tack for livet, haha!

Barcelona

Bor i Barcelona nu, allt ar underbart! Lagenheten vi bor i ar riktigt fin, ljus och hogt i tak, staden ar surrealistisk pa alla satt, manniskorna ar trevliga och utelivet ar otroligt!

Idag ska vi ut pa ett stalle som heter "razz bar" eller sa blir det "catwalk" far se! Forfest pa var balkong i kvallsljuset med tanda stearinljus, harlig musik och ett glas vin i handen blir det iallfall. Sitter pa ett internetcafé, sa blir bara nagra korta rader..men kommer fortsatta att beratta om hur vi har det, da blir det kanske mer utforligt! Chioooo


Söndag

Imorse gick jag upp tidigt! Jag och pappa åkte för att fodra och släppa ut hästarna. Hängde i stallet och sa hejdå till alla som man inte kommer att se på ett tag. Tog en kaffe och tittade på dressyrtävlingarna. Åkte ut till Skavsta flygplats och växlade pengar. Det var inte förrän då jag fick känslan av att shit nu börjar det verkligen nalkas..


2 dagar kvar

Okej, nu var det några dagar sedan. Sorry! Torsdagen, hmm..den ägnades tillsammans med Fredrika och Ake. Köpte kinamat och kollade på "Vänner". Hell yeah, kan det bli mer tjejigt eller!?

Fredagen började med att jag städade min våning, tog en lunch på stan med lisa, elsa, linn och jozzi. Var längesedan, så var riktigt kul! Efter det gjorde jag stan, något som jag inte brukar pga pengabesparing. Fick ett presentkort på Lava efter en modevisning som jag gick förra helgen. Så gick därifrån med en svart, rätt schysst tröja!  Införskaffade mig även ett par nya skor, Cheapo från JC och en praktisk "upphängnings-hylla" som jag kan ha i Barcelona. Köpte mat på Konsum till min gäster som skulle komma lite senare, sen cyklade jag hem med schysstast musik i hörlurarna. Började rammla in gäst efter gäst..tillslut var alla på plats för att komma i rätt stämning för en reaggekväll på O.T. Det är endast på reaggekvällar jag besöker O.T.  Dom ytterst få kvällar som det varit reaggekväll, har varit på topp! Efter att vi ätit och druckigt gott med härligt sällskap hade alla fått en bra stämning inför the dancefloor. So then we left for the party...Det blev en riktigt lyckad kväll!

Lördagen började fint med en bakis hemma hos Fredrika, hallelulja! Gick hem till mig, tog en lång dusch och försökte ta till alla mina knep för att få bort baksmällan. På eftermiddagen åkte jag och min familj till Stockholm för att gå på teater. Gick på "Lögn i Helvete" på kinateatern. Det var riktigt mysigt att umgås med familjen, särskillt nu innan jag åker och allt. Nu är det bara två dagar kvar ..