12 dagar kvar tills London

Dagens feel-good-låtar:
Just Jack- Starz in their eyes
Tingsek-World of its own
Marit Bergman- Mama I remember you
Suede-Filmstar
Sahara Hotnights-Cheek to cheek
Melody Club- Fever fever

Aktuellt:
Senaste nyheten inrikes:
Linda klarade kökortsprovet, så se upp på vägarna där ute i landet
snart kommer hon inta vägarna med högtalarna på max, watch out!
 


C'mon party all-night-long

97025-16097025-15997025-16297025-161
97025-16397025-165
97025-16997025-170

97025-16897025-167
Lite bilder från förfesten!

Fredagens innehållsförteckning; 100KG Alkohol, 50KG Kedjerökning, 75KG Stämningsfull musik, 2000KG Härliga vänner, 0,05KG (litet mått vistelse) på VERSAN /SKY, 5KG Dans, 25KG Efterfest, 10KG Hångel..Varning! Kan leda till för mycket alkoholintag, vilket medför en baksmälla med stort jäkla b dagen efter!

Estockholmo

97025-154

Igår torsdags var vi på utställning på Färgfabriken som Martinas bror Sebastian hade medverkat i, sen senare under kvällen gick vi ut och drack lite vin på söder!
97025-151 97025-152  Amelie & Martina
Deltog i en musiktävling som var frågor från barndomens musik, vårat
minne var väldigt diffust från den tiden, vilket gjorde att vi skrev helt sjuka svar.
Vi vann så klart! :D
97025-156
Vi smygfotade en brud som hade sjukt äckligt kort kjol,
sorry men det var fruktansvärt, hon böjde sig ett antal gånger
i hennes så kallade dans, då fick vi se mycket trevligheter, haha.
97025-153 
Sen blev det dans & nostalgitripp för hela slanten a la 90tal!
97025-155
Det var jävligt kallt där någongång runt ett, två på natten då vi stog på medis med en
pommes i handen som vi alla delade på efter att Amelie försökt spy i skatepark slash lekparken.

Jason Mraz Music Video

Kolla in: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1958977925 

Some shit

97025-146

Den här klänningen och jackan från Adam&Eve vill jag ha från deras höstkollektion 2007!

97025-14797025-148
                                                     Eller.. .varför inte denna udda klänning till höger från Central Saint Martins!:d

Eller varför inte denna svarta,                           
propra jacka från Topshop!

Lösning på problem

Dags att se möjligheterna i svårigheterna och omvandla en dålig sak till en bra grej. Mín tacksamhet över det jag har, det jag haft raderar ut problem från huvudet. Vi har ungt blod som pulserar i våra ådror och studs i dojan. Vi måste gasa nu när vi kan! Livet är ju så jävla vackert! Nu står vi här ännu en gång, du och jag, inför samma gamla problem som vanligt. Jag vet inte som vanligt hur vi ska lösa eller komma över dom här sakerna som står mellan oss. Om jag fick välja tror jag det bästa är om vi skiter i det och inte gör ett piss, så kommer nog tiden att lösa hela grejen. Tiden läker alla sår, som folk brukar säga! Jag saknar dig fucking mycket, det vet du, det har jag sagt!

Hejhej, hemskt mycket hej

Denna vecka som varit har ägnats i Stlm, istället för att pendla varje morgon så har jag bott i en lägenhet längs Saltsjöbanan. Riktigt jävla skönt! Åkte upp på måndagen, var ledig från jobbet..Tog avsked av kristin och agneta innan dom skulle hem till kyliga Boden! Riktigt härliga tjejer, tack för lånet av lägenheten, det är fan värt!:d  

Veckan förgylldes av fina vänner som lisa, som jag tillägnade den där dagen med som kallas "Alla hjärtans dag". "Alla hjärtans dag" har för mig aldrig existerat som en dag som man firar med sin "gullegull" med presenter, hjärtan och mysig hemmakväll. Jag har suttit på mitt rum med högtalarna på max och deppat över att jag inte haft någon kille till Bonnie Tyler " Total Eclipse of the heart "..HAHA, NEEJ så farlig har det inte varit..Men jag har väl varit den där tjejen som antingen haft sin pojkvän bortrest eller som singeltjejen fått fira den med familj/någon vän. Men int e ja bitter, tvärtom, denna "Alla hjärtans dag" var fin även om jag inte hade någon pojke att gulla med! Nog snackat om "Alla hjärtans dag"...
 
Annars i veckan har jag fikat med julia och alexandra, där vi satt i timmar och snackade om allt bla om det här med föräldrar ställning, egna barn, adoption, inseminering osv. Vilket skrämmer mig! Det kommer ta hundra år innan jag behöver ta ställning till den frågan, om jag ens behöver ta någon ställning! Jag är 20år nu, dvs jag har ungefär 50år kvar att leva, ska jag då slänga bort 50 betydelsefulla, spännande, oförutsägbara år på ett liv som jag inte har något att erbjuda. Noway! I erkännandets blotta jag, visst, jag kan längta till den dagen då jag ska skaffa barn, men det är den tiden, tiden som står långt framför mig! 

 

Musik gör livet

97025-143

Paolo Nutini makes my day, hans musik får min själ att spira! Tack för att du kan göra musik, i am in love with your voice!
http://www.myspace.com/paolonutini

--------------------------------------------------------------------------

97025-142

Underbara älskade

97025-141
Gårdagen tog mig på en promenad med jozzi och linnea, vi gick ner mot hamnen, höll på att frysa öronen av oss, så kröp in i värmen och tog oss en kopp kaffe för att tina upp våra kroppar. På kvällen gick jag och min syster på bio, såg "Underbara älskade"! Den är absolut sevärd, hela publiken satt alldeles tyst under hela filmens gång. Så knäpptyst har jag nog aldrig upplevt en film på någon biograf vad jag kan minnas. Michael Nykvist spelar ut så trovärdigt att man kan sätta sig in i hans fruktansvärda familjesituation att man fäller en och annan tår under filmens gång. Michael Nyqvist vilken man! :d

LONDON CALLING

97025-140

DEN 12:E MARS FLYTTAR JAG TILL LONDON, BOR & JOBBAR DÄR TILLS SOMMAREN TAR FART I SVERIGE!

Saltsjön

Fått låna en lägenhet av två vänner från Boden, helt gratis nu i några veckor, lägenheten ligger längs Saltsjön. Så nu är det pendeltåg från slussen som gäller i fortsättningen, istället för tåg hem till Nyköping. Lägenheten är en stor tvåa, som lika bra skulle kunna vara en trea. Stort kök, stora fönster och den vackra naturen vid Saltsjön. Efter att jag, kristin och joanna fick sluta tidigare från jobbet igår åkte vi ut till deras lägenhet och chillade, fick reda på att en av våra arbetskamrater på jobbet har ett förflutet som jag fortfarande är förvånad och chokad över! Fyfan vad det fick oss ett gott skratt! Tog tåget hem till Nyköping, möter Erik som jag får sällskap av på tåget. På kvällen blir det myshäng med jozzi, deras katt väckte mig i morse av att den gick på mitt bröst och på mitt ansikte, var fett obehagligt att vakna med en tass i ögat och en kringlande svans!  
97025-138


Förföljd

Efter jobbet tog jag en sväng till julias café, där mötte jag alexandra som jag inte sett på länge. Hon var skitsnygg,hon hade varit på någon make-up kurs. Jag och julia tog en fik, hon bjöd på någon kaffespecialare, jag berättade om en snubbe som förföljt mig från jobbet två gånger, första gången ända till drottninggatan innan jag skulle fika med julia, andra gången igår ända till mitt tåg till nyköping men vände om då jag klev på tåget. Fett obehaglig typ! Nästa gång han förföljer mig då jävlar! Han snackar engelska, men kommer från något fransktalande land. Snart är han efterlyst, håll utkick! :d Skulle ta tåget hem efter fikan med julia, det blir tågkrock i stuvsta vilket gör att hela tavlan av avgående tåg skjuts upp en timme, fett mycket folk överallt, men nu är jag äntligen hemma pjuu och sjukt trött så sitter här med bärbara, lyssnar på musik och ska snart somna in i någon sjysst dröm hoppas jag!:d Om jag fick bestämma så skulle det bli en dröm om sommar, hoppas jag faller in i en sådan dröm i natt! Hejhej hemskt mycket hej!  

Dagens

Fibes, oh fibes "Can't be so"
Paolo Nutini "New shoes"
CK "Kärleken"
Justin Timberlake "My love"
Salem al Fakir "Good song"
Robyn "Cobrastyle"

Makes me feel goood!
 


Uppdaterade med inlägg igår, med bloggen slängde upp tjugo exemplar, skulle sedan försöka ta bort alla förutom ett men sedan försvann alla!

Igår tog jag iallfall en fika med Lisa W vilket var mycket trevigt, förutom våra irish coffes som smakade blaha, så vi tog en skön promenad istället och pratade stockholm och annat shit. Lisa en sjukt fin tjej! Idag blev det en kaffe med Johan, det var sjysst! :d Kom på att jag har sjuukt lite pengar att leva på tills den 25:e, men efter lönen så blir det banne mig Lund för hela slanten med jozzi, emma och så blir det nog mando diao, haha!


Freeedag

Fredag börjades med lång arbetsdag som sedan fick förvandlas till en party-all-night-long. Jag och lisa tog ett glas vin och snackade shit. Sedare dök olivia (födelsedagsbarnet), maria och sebbe upp och vi gjorde ett försök med jag-har-aldrig, fler folks dök upp, festen fortsatte, jag och grabbgänget tog en sväng in på nummret, drog snabbt vidare till versan/sky och drog oss en sväng över dansgolvet. Man kände sig som en av dom äldre, den generationen som är ett huvud längre och får sig att känna sig som man återvänt till högstadiedisco. Klockan tickade för fort, det blev stängningsdags. Vi drog vidare på efterfest hos Angelika och Jonas, den blev sjysst med johans gitarrspel in på morgontimmarna. Jag och Lotten gick hemmåt, jag somnade i min säng klockan halv åtta på morgonen vilket fick mig att få lite ångest eftersom jag skulle ta mig till stockholm samma dag bara några timmar senare.


97025-12897025-12997025-126
97025-13097025-132
97025-13397025-13597025-134

Foto: Lotten stedt


Dagen där på träffade jag julia, vi drog och handlade choklad och cigg, hade vin i påsen, hej hej hemskt mycket hej hälsosamma liv! Vi drog hem till henne, tog nåt glas vin och laddade upp inför kvällen. Tog oss till Fredrika och josse på förfest, skulle till Vänner & Bekanta men vi dissade och drog oss till Ace istället. Afteer kvällens festande tog vi oss till Mcdonalds köpte cheesburger och lyxade oss en taxi hem till julias port! Vaknde klockan för tidigt pga att julia skulle till sitt fik och jobba, så jag tog mig till fredrika och josse, käkade frulle och nu ska vi iväg hela bunten, byeeebyeee!