Be mine

" I saw you at the station today
and you had your arm around, what´s here name
She had on that scarf i gave you
and you got down to tie her laces
(cause you never were and you never will be mine)
You looked happy and that´s great
(No you never were and you never will be mine)
I just miss you that's all "


Lite urval från höstens collektioner

97025-2797025-2897025-29 
Dessa tre första bilder är från höstens collektion av Acne, otroligt snygga kläder! Första bilden visar den lilla svarta som kommer bli ett måste till min garderob, därefter har vi andra bilden visar vida byxor med fina fickor och en stickad mössa. Stickat är alltid fint, men nu till hösten kommer det vara pricken över i:et!  Tredje, och sista bilden jag valt från acne visar en klänning som går i marinblått med jättefina knappar längs överkroppen. Hatten får man inte glömma, hatt kommer vara rätt för både tjejer och killar! Frågan är bara hur många som kommer våga sig på den!?

97025-3197025-33

Dessa två fotografier kommer från Carin Westers kollektion inför kommande höst! Också ursnygg!
Här ser vi den höga midjan som är det säkraste kortet inför hösten, sen den gråazonen vi också ser blir sista utropet! Bilden nedan visar en blackout, det svarta är oundvikligt! Klänningen är otroligt snygg och framhäver lagom med volym!


Eftersom jag valt att kalla min blogg en slags modeblogg tänkte jag slänga upp lite förklaringar till ord som används i modevärlden. Dessa ord hittade jag i nya ELLE nummret:

VLS = Vodka, lime, soda - alltså en lågkaloridrink
CIVILIANS= Icke-modeller.
JAZZ = Kokain
SEEDING= Att ge bort sina kläder och dylikt till kändisar i förhoppning om att de ska bli fotograferade med dem.
CAGGABE= Extra kläder som produceras i hemlighet av fabrikägare som använder överblivna tyger från en order och sedan säljs på marknader utan designers kännedom.
FASHION ROAD-KILL = Vem som helst med för mycket solbränna med lösnaglar som tycker att Juicy couture är det enda märke som är värt att bära. Urk!

Höstjacka

97025-25 
Den här jackan är min blivande höstjacka!


Kreativitetens mor

Jag vill bli ett med livet nu, man känner sig så vilsen nu när alla börjat skolan. Jag strävar och stretar det är tron som är det svåra. Nu när man ger sig ut på äventyrsresan, bättre kalla det så än vuxenlivet. Det är inte lättare att vara vuxen, där kan man snacka om att leka riktiga äventyr. Kreativitetens mor är den som styr i livet, som tänjer gränser gång på gång. Ibland med självklar seger men ibland i sorgsen sång. Vad som än händer, ska man aldrig ta något förgivet! Då vinden vänder vet man aldrig vad som händer, eftersom kärlek, det svåra, finns överallt där det finns en början eller ett slut.

Man glömmer aldrig den man älskat

Glömska är likamed tragedi! Jag minns inte längre hans ömma kyssa, minns inte hans doft, minns inte hur det var att höra hans stämma en tidig morgon, minns inte känslan av hans närhet...Det är mycket som har försvunnit med tiden! Om man drog tillbaka klockan bara för att få vidröra det där förflutna, skulle jag då riva upp gamla sår? Det finns bara en enda jag verkligen älskat, och det är Du! 

Riktig kärlek var det, men det visste jag inte det förnst det var för sent. Idag skulle jag däremot inte handlat densamma. Du kanske tänker tvärtom. Likabra, likabra det som hände.  Iband känns det som att jag alltid ska vara så jävla skör och blödig, medan alla andra verkar ta allt så lätt. Jag är väl lite till en överanalytisk jävel om så ska erkännas.

Hoppet måste man alltid ha i behåll, sluta hoppas det är en av de värsta sakerna man kan göra. Mår man dåligt en dag och undrar varför det som hände, hände..då brukar jag tänka det var ödets mening. Det kanske finns nåt bättre som väntar, vem vet?


design

97025-2097025-2297025-23

Strävan att fly

Alla vill fly från den plats dom befinner sig på. Tex. vill vara medlemmar i klubbar dom inte får vara med i, vistas på ställen där dom inte kommer in, leva på ett annat sätt, umgås med nytt  folk. Jag tror att vi allt för ofta strävar efter att komma till andra sidan, sidan som är grönare, eller? Men om man kommit till andra sidan så strävar man alltid efter något nytt, inte sant? Alla vill fly, komma till något annat, men till vad?

Hästlivet

97025-18

Jag och min häst; Last Change Quimmer! Han är efter; e. Quite Easy u. Imbaltina e. Immer

97025-19

Skisser

Mina skisser

Ett skepp kommer lastat med lite skisser som jag gjort!

Ålder

Längtan tillbaka, önskan om att få vara liten igen finns i mig. No promlems, inga analyser som kokar över i hjärnkontoret, inga lögner, etc. När man var liten så var det största problemet det minsta och gick över på 2min, tyckte man nåt var fel sa man det till sin kompis "Jag tycker du är dum, jag vill inte leka med dig mer. Du är inte min kompis" Men efter 10min var man kompisar igen, som ingenting hade hänt.

När jag var liten var jag ALLTID glad, när pappa sa att vi skulle städa garaget så var jag den lilla krulltotten som utbrast "JAA, får jag en glass sen" Den enda tiden på dygnet då jag inte var glad, var tidigt på morgonen, då jag skulle till dagis.  Var där både länge och ofta när jag var liten pga att både min mamma och pappa jobbade. Då skrek jag alltid "NÄHHE GASE" (kunde inte säga dagis!?)

Idag är saker och ting både mer komplicerat och annorlunda. Lastas på med allt mer och mer ansvar! Så här bör min framtid se ut inom mina närmaste år: Rest runt om i världen, skaffat mig en utbildning innan jag är 25 samtidigt som jag ska ha fyra års erfarenhet inom mitt yrkesområde och någonstans i allt detta ska jag redan ha MINST  två barn och man. Inte konstigt att människor i vårt samhälle känner sig efter, misslyckade och stressade i sina liv!! 


Lite mode

Mode, mode, mode..så kul! Det brittiska modet ligger i tiden om man kikar lite på dom senaste visningarna. Jag tycker att han som speglar det vassast ändå får bli Alexander McQueen. Han är en förebild, såå duktig!  Han inspirerar mig verkligen. När det gäller stylingen kan helt fel kombination bli helt rätt. Brytning mot alla tokiga stilregler och etiketter kan blir collt, eller, kan bli HELT FEL! Det beror helt på personen ifråga om han/hon kan kombinera. 


En hjälpande hand:
Ta bort alla löst hängande trådar på outfiten!  
Ta hjälp av säkerhetsnålar om inte kläderna sitter som det ska!   
Svart och rött är hösten!
Även stickat!

97025-1397025-14

Dessa udda konstverk visades på Alexander McQueen senaste visning, dom stack ut, dom var otroliga. Allt detta tyg, alla dessa detaljer. It's amazing!

Man eller kvinna?

Tänker du på dig själv som man/kvinna ofta eller inget alls? Ser du dig ofta utifrån ditt kön? Dvs, du tänker, medvetet (omedvetet?); jag är kvinna, därför handlar jag så, eller; jag är man, därför är det så o dyl?
Jag är själv garanterat kvinna biologiskt, men har nog en ganska androgyn bild av mig själv, något som tyvärr kan vara ganska störande.

En lördagsmorgon i augusti

Stänger in mig för hösten, har många känslor jag måste dölja och gömma. Jag är egentligen alldeles för skör för det här. Men man borde ju tycka att man lärt sig nu, men det är alltid lika svårt. Kamp mot känslor och rädslor är en svår match.

97025-12

Make fashion

97025-9

jean paul gaultier

Från Jean Paul Gaultiers senaste visning!

Konsten att lätta sitt hjärta

Det blev som en lättnad efter allt förvirrande!


Höstens val

MODET SOM KOMMER INFÖR HÖSTEN- 06 

För flickor:

 • Klänning
 • Hög midja
 • Tyg med rutigt mönster

För pöjkar:

 • Smal slips
 • Hängslen
 • Stuprörsjeans
 • Randigt
 • En hatt kan alltid vara snyggt, enligt mig.

97025-7

..

Ja, då var man singel igen! Det höll i några månader, men avstånd tär på relationer. Iallafall gjorde det i detta. Båda har mycket för sig på olika håll, men vi delar land. Att dela land räcker inte, därför blev det som det blev. Han är en fin kille, även fast vi inte spelar i samma "lag" längre. Allt vi hade fick rinna ut i sanden, pågrund av att detta jävla avlånga land, och för att tiden inte räcker till i våra liv. Men han är och förblir ett fint minne.

Att samla på fina minnen är underbart. Luta sig tillbaka och tänka på personer som betytt/betyder för en. Att ha riktigt goda vänner det är banne mig riktig jävla lycka. Jozzi, Sofia och Bella (även fast man inte träffar dig så ofta nuförtiden) är exempel på sånna man ska ta vara på. Ni betyder!Hösten

97025-2 
commo des garcon's kollektion denna höst tycker jag väldigt mycket om! Den är iuförsig lite för mycket av det goda, men sånt kan ge mig lite insperation.  

97025-4

Barchelona, min blivande stad! Vecka 39 åker vi, vi fem unga kvinnor som ska flytta.  Jag LÄNGTAR så otroligt mycket! 

Min längtarlista:

 •  Sluta på mitt sommarjobb
 • Åka till Gotland/Öland 
 • Flytta till barchelona


Min måste göra lista:

 • Rida min häst så att den blir i form till försäljning
 • Ta körkortet
 • Skicka CV innan jag åker till BarchelonaTjenix!


97025-1!