Limosine & party

Londonlivet ar allt fran barnpassning till glamour! Denna wek har det festats fredag och lordag! I fredags fick jag aka limo, en vit lang limosine med barskap och riktigt sjysst musikanlaggning! Vi cruisade in till London centrum efter att ha atit middag pa en sjysst kinarestaurang. Vi stannade precis utanfor on anon, en klubb med fyra dansgolv och chafforen oppnade dorren for oss. Jag hade hogklackat, iordninggjort utslappt har och skinpaj, det enda som fattades var paparatzifotograferna, haha! Jag festade tillsammans med marcus (som ar skadespelare i London, som jag traffade i Barcelona, som fixade gastlistan, saklart :D) och hans vanner, plus mina svenska vanner som jag lart kanna har nere! Kvallen bjod pa drinkar och dans all night long! Denna kvall blev en san dar kvall man sent kommer att glomma!  


Igar hangde jag och marcus, vi chillade hela dagen pga att kroppen var ratt forgiftad av all alkohol som konsumerats, sen blev det en lang promenad langs camden lake!

(Ska forsoka lagga in bilder fran kvallen inom kort!)


Londonlivet

Jag befinner mig nu i London, bor i en frash vindsvaning som ligger centralt. Nast in till varje morgon har jag blivit vackt av solen som ligger pa mina fonster! Forra veckan borjade med att jag hangde med min kusin som har bott i London ett bra tag, hon visade mig runt och vi gick ut med hennes vanner. Vi gick ut pa ett stalle som heter Burtis, en riktigt mysig pub med livemusik, som ligger har i mitt omrade. Vackra man, bra musik och sjysst inredning! Basta chill-stallet hittills! :D Kvallen innan Ida skulle dra hem till Sverige gick vi ut pa Edwards, ett dansstalle. Pa lordagen tog jag mig in till Camdon, ett omrade med sjyssta musikaffarer, kladesaffarer (second hands), affarer med olika slags fynd, hantverksbodar och sen den stora, kanda marknaden. Folket som vistas dar ar rockers, punkare, rastasnubbar osv..Man kan aven kanna en sot doft pa vissa stallen i omradet.  Nar jag val var pa plats i Camdon traffade jag Marcus, som jag larde kanna i Barcelona. Han bor i Camdon, sa han visade mig runt och bjod mig pa ol och kaffe pa tva sjyssta stallen. Vadret var riktigt fint, solen sken, vi tog en promenad langs Camdons lake. Han bjod pa middag och vin hemma hos honom. Efter att ha kakat sjysst middag med en riktigt harlig kille drog jag mig in till Houston runt tjugotre for att traffa nagra svenska tjejer jag lart kanna har nere. Vi drog ut pa ett stalle som heter "After School Pub", en designskola som blir till klubb pa fre-och lordags kvallar! Grymt stalle! Roligaste som hande pa det stallet var att "den-snygge-bartendern" (enligt ida) gav mig sex shoots i ett glas!Konstigaste som hande var Julias "medtag"! Annars var det kvallens musik, bekantskapen med den halv italienske/franske rockerskillen och dansen det basta! Pa sondagen tog jag och familjen som jag ar aupair till en tripp till mormorn och morfarn som bor precis vid vattnet. Det var precis det jag behovde den dar sondagen, promenad langs havet, titta pa lammen och faren som gick och betade i det grona tillsammans med barnen och sen mormorns middag pa kvallen! Det kunde inte bli battre!

Nu ar vi inne pa vecka tva har i London, det som hant hittills ar att jag borjat plugga engelska. Jag pluggar tillsammans med folk fran japan, frankrike och italien! Igarkvall var jag, therese, ida och hanna ute och drack vin pa Burtis, mycket trevlans. Nu har jag brottom ivag, men jag tog mig iallafall lite tid for att skriva ner vad som hander har borta!

Hoppas alla ni dar hemma har det bra!


   

Last holiday

97025-175
Mattias, jag och Oscar (bild från versan)

Det är riktigt dåligt med uppdatering i denna blogg för tillfälligt!
Denna helg fick bli en avskedshelg innan jag sticker till London nu på måndag!
Kvällen började med att vi korkade upp rödvin, sen drog vi vidare till versan, kvällen
slutade sent, jag, julia och gustav somnade inte hemma hos mig förrän vid klockan
halv fyra på morgonen! Imorse vaknade jag med värdens baksmälla, ska fasen
aldrig mer dricka igen! Efter att mina gäster gett sig av tog jag en promenad för att möta
lisa hemma hos sebastian. Jag och lisa gick ut på en promenad i vårvädret! Det var riktigt
härligt! Har nyss kommit hem efter att en fika med Linnet och hoppas på att mina baksmälla
någon gång kan försvinna! Ikväll blir det schlagerkväll hemma hos jozzi!